Decor rosu pentru centrul mesei

Decor rosu pentru centrul mesei
Decor rosu pentru centrul mesei Decor rosu pentru centrul mesei Decor rosu pentru centrul mesei Decor rosu pentru centrul mesei Decor rosu pentru centrul mesei Decor rosu pentru centrul mesei Decor rosu pentru centrul mesei Decor rosu pentru centrul mesei Decor rosu pentru centrul mesei

Decorul rosu este perfect pentru mirii plini de pasiune si energie care si-au programat nunta la o data romantica, cum ar fi de Ziua Indragostitilor. De fapt, nunta este un eveniment romantic indiferent ca are loc iarna sau primavara, de aceea decorul rosu pentru centrul mesei va fi mereu la moda.

Pentru miresele indraznete care vor sa scoata in evidenta firea lor pasionala, decorul rosu este perfect pentru sala de receptie. De la florile de culoare rosie la alte aranjamente florale care vin in aceeasi culoare, rosul inseamna dragoste inflacarata, un sentiment care ii uneste adesea pe miri.

Decorul rosu iese absolut superb in fotografiile de nunta. Fie ca rosul domina in peisajul nuntii sau este o culoare complementara unei nuante la fel de puternice, exista cateva idei pentru decor nunta in culoarea pasiunii care te va lasa fara cuvinte.

 

Pagina 1/14

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest