Decorul mesei, in 15 variante creative

Decorul mesei, in 15 variante creative
Decorul mesei, in 15 variante creative Decorul mesei, in 15 variante creative Decorul mesei, in 15 variante creative Decorul mesei, in 15 variante creative Decorul mesei, in 15 variante creative Decorul mesei, in 15 variante creative Decorul mesei, in 15 variante creative Decorul mesei, in 15 variante creative Decorul mesei, in 15 variante creative

Florile sunt probabil cele mai populare idei pentru decorul mesei, dar nu si de neinlocuit. Atunci cand vrei sa le inlocuiesti cu ceva original, poti folosi mai multe variante creative, cum sunt cele de mai jos. Nu-ti face griji, aceste idei sunt atat de frumoase, incat nu iti vor lipsi florile.

Colivii
Pentru o nunta rustica sau vintage poti folosi mai multe colivii simple pe care sa le pui pe masa. Daca vrei, include in interiorul lor lumanari sau flori.

Felinare
Pentru o nunta intima, cu un ilumintat semiobscur, poti folosi felinare din metal, in culori bogate, care vin in ton cu anotimpul in care are loc nunta. Poti sa pui in felinar o lumanare sau o luminita care palpaie usor.

Cesti de ceai suprapuse
Pentru o nunta de primavara cu un vibe country-chic, incearca sa folosesti servicii de ceai chinezesti. Ca sa nu dai bani pe ele, poti sa le imprumuti de la rude si prieteni.

Scoici de mare
Daca nunta are loc in sezonul cald, insa nu pe malul marii, atunci adu marea la tine cu ajutorul unui decor de masa cu scoici. Umple vase de sticla cu nisip, scoici si lumanari pentru un decor unic.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest