Culori pentru nunta si semnificatia lor

 Culori pentru nunta si semnificatia lor

Alegerea culorilor de nunta poate fi dificila. Nu numai ca exista atat de multe culori din care poti alege, dar vei dori sa te asiguri ca alegerile se completeaza reciproc. Atunci cand alegi culorile, cel mai bun pariu este sa te limitezi la trei.

Prima culoare aleasa pentru nunta este culoarea dominanta, care poate fi inclusa in tema nuntii. Acest lucru inseamna ca tinuta vestimentara, florile si decoratiunile pot fi colorate in nuanta dominanta.

In al doilea rand culoarea secundara sau subordonata primeia trebuie sa completeze culoarea dominanta. Aceasta culoare va fi inclusa in cele mai multe aspecte ale nuntii tale, cum ar fi in invitatii, masa si unele decoratiuni.

A treia culoare este culoarea accent care le accentueaza pe primele doua. Aceasta culoare ar trebui sa se amestece bine atat cu nuanta dominanta, cat si cu cea secundara, care o completeaza pe prima. A treia culoare va fi prezenta doar in mici detalii la nunta, cum ar fi florile din buchetul miresei sau accesoriile de nunta.

Alegerea culorilor de nunta este o parte importanta din decorul nuntii si spune ceva despre felul de a fi al miresei. Anumite culori contin indicii vizuale care pot declansa reactii si sentimente printre oaspeti. Culoarea dominanta va fi cea mai puternica si isi va lasa amprenta in ansamblul nuntii, de aceea trebuie aleasa cu atentie pentru ca te reprezinta.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest