Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor

Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor
Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor Cosulete botez pentru cruciulitele invitatilor

Cu ocazia botezului unui copilas, se obisnuieste ca nasii de botez sa ofere invitatilor cruciulite, iar parintii bebelusului pot achizitiona un cosulet pentru cruciulitele invitatilor prezenti la biserica. Cosuletele sunt acele accesorii care pot fi folosite in mai multe moduri, in sensul ca in ele se pot transporta cocarde, petale de flori si evident, cruciulite botez.

De regula, pentru evenimentele restranse, un cosulet de mici dimensiuni este accesoriul potrivit, insa atunci cand numarul invitatilor este de cel putin cateva zeci de persoane, se poate achizitiona un cosulet mai inalt sau cu circumferinta mai mare.

Daca esti in cautare de accesorii botez, tot ce trebuie sa faci este sa rasfoiesti oferta SelfEvents.ro in cautarea produselor dorite. Aici vei gasi intotdeauna articole de calitate la un raport calitate-pret corect.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest