Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta

Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta
Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta Moduri inedite pentru conservarea amintirilor de la nunta

Amintirile de la nunta pot fi conservate in moduri inedite o data ce evenimentul s-a incheiat. Desi majoritatea oamenilor considera ca singurele amintiri ramase dupa nunta sunt fotografiile si imaginile video, in realitate nu este asa.

De la rochia de mireasa la buchetul miresei si la articolele de papetarie, mirii se pot alege dupa nunta cu o multime de amintiri de neuitat sub forma de cutii, albume cu mesajele oaspetilor, articole vestimentare si bijuterii.

Pentru ca lucrurile purtate la nunta sa reziste, o parte dintre ele trebuie reinventate si refolosite in alte scopuri. Spre exemplu, din rochia de mireasa poti crea bijuterii, plusuri dragute si chiar rochite de botez.

Este incredibil cate lucruri poti obtine numai din buchetul de mireasa si din rochia de nunta. Convinge-te singura de acest lucru urmarind imaginile alaturate. Avand aceste idei creative la dispozitie, iti poti conserva amintirile de la nunta in moduri total inedite.

Sursa: Bridalguide.com

Pagina 1/17

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest