Decor romantic pentru nunti pe plaja

Decor romantic pentru nunti pe plaja
Decor romantic pentru nunti pe plaja Decor romantic pentru nunti pe plaja Decor romantic pentru nunti pe plaja Decor romantic pentru nunti pe plaja Decor romantic pentru nunti pe plaja Decor romantic pentru nunti pe plaja

Pentru nuntile pe plaja, decorul romantic de la centrul mesei este adesea format din flori exotice, plante tropicale, plante la ghiveci si scoici. Acestea vin in culori vibrante care simbolizeaza soarele si plaja, dar si in nuante de albastru sau alb, culori ce simbolizeaza tema nautica a evenimentului.

Nuntile pe plaja sunt de un romantism aparte si majoritatea acestora se organizeaza in timpul verii. Daca si tie iti surade planificarea unei nunti pe plaja, in aer liber, la cort sau intr-o locatie interioara, am selectat special pentru tine cateva imagini cu decor nunta eco la centrul mesei, ideal de etalat la cele mai romantice evenimente din an.

De la plantele suculente la obisnuitele flori intalnite in cadrul nuntii (hortensii, ranunculus, orhidee etc), decorul romantic pentru nuntile pe plaja este incarcat de plante verzi si colorate, dar si cu alte elemente decorative in stil nautic.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest