Decor cu bujori pentru centrul mesei

Decor cu bujori pentru centrul mesei
Decor cu bujori pentru centrul mesei Decor cu bujori pentru centrul mesei Decor cu bujori pentru centrul mesei Decor cu bujori pentru centrul mesei Decor cu bujori pentru centrul mesei Decor cu bujori pentru centrul mesei Decor cu bujori pentru centrul mesei Decor cu bujori pentru centrul mesei Decor cu bujori pentru centrul mesei

Bujorii sunt printre cele mai populare flori de la nuntile din Romania si din strainatate. Pentru ca se gasesc cu usurinta la preturi acceptabile atat primavara, cat si toamna, bujorii sunt adesea folosit pentru decorul de la centrul mesei, dar si pentru buchetul miresei simpli sau impreuna cu alte flori parfumate, cum ar fi lalele, frezii, trandafiri sau flori de camp in culori variate.

Albi, roz sau lila, bujorii au cupe bogate si impresioneaza in aranjamentele inalte sau mici de la receptia de nunta. Regele florilor, cum este considerat in cultura chineza, bujorul impresioneaza prin textura petalelor sale bogate, iar cei care il folosesc in peisajul nuntii trebuie sa stie ca aceasta floare superba simbolizeaza prietenia, norocul si frumusetea feminina.

Datorita formelor, marimilor si culorilor diferite ale bujorului, nu este de mirare ca miresele vor ca nunta lor de primavara sa fie incarcata de flori pastelate, aranjate la centrul mesei in combinatii creative.

Daca esti o mireasa de primavara si iti doresti ca bujorii sa iti insenineze petrecerea de nunta, iti oferim cateva idei cu bujori ca decor nunta pentru centrul mesei.

 

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest