Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii

Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii
Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii Decor nunti 2016: Aranjamente florale cu hortensii

Pentru miresele care vor sa decoreze cu flori biserica, mesele din restaurant ori sala de receptie, hortensiile sunt printre cele mai dezirabile alegeri folosite la decorul nuntii. Acestea pot fi incorporate in orice cadru, fie ca nunta este clasica, fie ca este rustica sau cu tematica marina.

Cu un aspect pufos, hortensiile sunt acele flori accesibile ca pret, usor de gasit pe tot parcursul anului care pot fi adaugate la buchete, la invitatii sau la decorul tortului de nunta.

Albe sau colorate, hortensiile absorb multa apa, de aceea trebuie sa fie hidratate corespunzator inainte de a fi folosite pentru decorul meselor de receptie sau pentru buchetul miresei.

Daca nunta are loc in aer liber, iar afara este foarte cald, hortensiile se pot ofili, motiv pentru care nu este recomandat ca decorul cu hortensii sa nu fie tinut in soare.

Exista o multime de idei cu hortensii pentru decorul nuntilor din 2016, iar in imaginile alaturate sunt prezentate cateva dintre ele.

Foto: Pinterest.com

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest