Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie

Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie
Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie Moduri adorabile de a include in peisajul nuntii animalele de companie

Exista mai multe modalitati adorabile de a include in peisajul nuntii tale pe cei mai buni prieteni si anume animalele de companie. Ziua nuntii este un moment special la care trebuie sa participe toti cei dragi, fie ca acestia sunt oameni sau invitati cu patru picioare.

Incepand cu anuntarea nuntii, poti cere ajutorul prietenilor necuvantatori si trimite invitatii Save the Date in care animalele de companie au atasata de gat data evenimentului vostru. Ti se pare draguta ideea? Atunci pune-o in practica dupa ce ai vazut cateva moduri adorabile prin care ii poti incluse in peisajul nuntii pe cei mai fideli prieteni.

Iata cateva moduri prin care animalele de companie pot face parte din peisajul nuntii tale, chiar daca nu participa efectiv la nunta. Fie ca sunt desemnati sa il inlocuiasca pe purtatorul de inele, fie ca imaginea lor apare doar in produsele de papetarie ilustrate, cert este ca animalele de companie fac parte din familie si prin urmare, trebuie sa nu le ignori la nunta.

Sursa: Brides.com

Pagina 1/21

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest