Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata

 Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata
 Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata  Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata  Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata  Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata  Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata  Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata  Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata  Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata  Cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata

Ringul de dans este punctul focal de la majoritatea receptiilor de nunta. Dupa ce vei admira in galeria foto alaturata cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata, te vei intreba cat de avantajos este sa amenajezi un spatiu pentru dans la terasa.

A crea un efect curgator cu baldachin decorativ sau obiecte de tip DIY suspendate de tavan este una dintre cele mai bune idei pentru decorul ringului de dans din acest moment. Pe de alta parte, poti infrumuseta decorul proiectand pe podea lumini felurite, monograme sau carouri.

Urmareste cele mai frumoase ringuri de dans nunti pe care le-ai vazut vreodata si aplica una dintre aceste fantezii pentru propria petrecere.

Cu cat invitatii vor avea un spatiu mai mare sa se invarta pe ringul de dans, iar decorul salii este mai atractiv, cu atat lumea se va simti mai bine. Prin urmare, amenajarea ringului de dans trebuie sa fie o prioritate atat pentru miri, cat si pentru organizatori.

Sursa: Bridalguide.com

Pagina 1/19

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest