3 tematici de nunta originale

3 tematici de nunta originale
3 tematici de nunta originale 3 tematici de nunta originale 3 tematici de nunta originale 3 tematici de nunta originale 3 tematici de nunta originale 3 tematici de nunta originale 3 tematici de nunta originale 3 tematici de nunta originale 3 tematici de nunta originale

Pentru fiecare mireasa, nunta trebuie sa fie unica… indiferent de tendintele care isi fac loc in moda, de la un sezon la altul. Daca organizatorii de nunti au mers anul acesta pe stilul glam, noi am optat pentru 3 tematici inedite si originale. Iata care sunt acestea:


Tematica 1 – Nunta campeneasca / rustica

Romantismul poate fi dus la grad de excelenta intr-un cadru pitoresc. Nunta campeneasca este o nunta traditionala pur romaneasca. Nunta la tara, insa mult mai sofisticata de atat. Poti fi oricand o Ileana Cosanzeana ingenua, intr-o rochie de mireasa sub forma de ie, cu salba si parul impletit cosite. Kate Moss si-a dorit o nunta campeneasca si a avut parte de cea mai frumoasa experienta din viata ei. Ca mijloc de transport, tu si mirele tau puteti alege o trasura inhamata la cai sau chiar la boi… in functie de locatie, datina si preferinta personala.

Asigura-te apoi ca vremea este prielnica - nici prea cald, dar nici prea frig - si cauta un loc umbros, la marginea orasului. Aranjeaza cu o firma de catering, care sa puna va la dispozitie si mesele si scaunele. Cauta un camp deschis la marginea orasului si cere aprobarea primariei din timp. Explica organizatorilor exact cum iti doresti sa arate locul si asorteaza toate detaliile nuntii la locatia inedita. Invitatii vor fi vrajiti!

O idee originala: Cutia pentru dar sa fie in forma de casa cu prispa si batatura in miniatura, similara celei pe care o aveau bunicii la tara, amplasata pe o macheta completa, plina de elemente rurale: o pasune, un car, niste capite de fan.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest