Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi!

Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi!
Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi! Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi! Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi! Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi! Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi! Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi! Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi! Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi! Marturiile de nunta vintage. Idei, sfaturi, poze, preturi!

Unul dintre cele mai speciale si mai frumoase trenduri ale lui 2013 este cel vintage, care se remarca prin culori pastelate, delicatete si materiale fine, precum dantela. Daca iti doresti sa ai o nunta in stil vintage, dar nu stii ce marturii de nunta vintage ai putea sa oferi, am pregatit pentru tine o lista cu 10 idei de marturii cu adevarat deosebite.

1. Brosa din dantela cu camee, www.cherryaccessories.ro, 10 Ron. Aceasta brosa din dantela este o marturie vintage de nunta perfecta, atat datorita materialului reprezentativ pentru acest trend, cat si datorita elegantei camee.

Brosa din dantela cu camee, www.cherryaccessories.ro, 10 Ron

2. Rama foto argintie, www.cherryaccessories.ro, 5 Ron. O marturie de nunta superba si utila in acelasi timp. Lucrata intr-un stil antique-vintage, aceasta rama foto argintie cu motiv floral poate fi o marturie de nunta cat se poate de speciala.

3. Figurina sticla de parfum, www.cherryaccessories.ro, 2 Ron. Aceasta adorabila sticla de parfum cu pompita poate fi un alt simbol special al trendului vintage. Chic, delicata si deosebita, aceasta marturie de nunta va avea un succes garantat.

4. Saculeti vintage, www.coevi.ro, 7.25 Ron. Acesti saculeti in stil vintage, realizati din panza si decorati cu o delicata floare, tot din panza, pot fi niste marturii vintage perfecte. Ataseaza-le etichete cu un simplu "Multumim!" si marturiile tale de nunta sunt gata.

Rama foto argintie, www.cherryaccessories.ro, 5 Ron Figurina sticla de parfum, www.cherryaccessories.ro, 2 Ron Saculeti vintage, www.coevi.ro, 7.25 Ron

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest