Ce vor purta barbatii la toamna? Franjuri, esarfe si un stil boem!

Ce vor purta barbatii la toamna? Franjuri, esarfe si un stil boem!

Casa de moda britanica Burberry a prezentat la Kensington Gardens, din Londra colectia de toamna-iarna Burberry Prorsum, dedicata barbatilor. 

Aceasta a pus accent pe stilul boem, creat prin suprapuneri de haine si elemente precum franjuri, camuflaj, "paisley", imprimeuri florale si broderii cu oglinzi. Evident, nu au lipsit capele si poncho-urile din lana si casmir, clasicele trench-uri, jachetele bomber sau costumele riguros croite.

In privinta materialelor au predominat lana, bumbacul, casmirul, pielea intoarsa, velurul si blana, iar ca nuante albastrul indigo, ocrul, camelul, rosu caramiziu, gri carbune, turcoaz pal, verde si mustar.

Imprimeurile au abundat in elemente florale, de inspiratie orientala, printuri camuflaj si leopard. Ca accesorii au fost introduse esarfele cu franjuri Burberry Fringe Scarf, gentile supradimensionate Carryall (din nubuc, piele granulata, piele intoarsa, camuflaj, animal print, canvas) si ochelarii de soare Scholar cu forme dreptunghiulare, patrate si rotunde.

Cu un stil relaxat si boem, modelele au defilat pe muzica live a compozitoarei si solistei britanice Clare Maguire, acompaniata de London Contemporary Voices, Langley Sisters si orchestra, iar din public nu au lipsit modelele Jourdan Dunn si George Barnett (ambii prezenti in campania de primavara-vara Burberry), actorii James Norton, George McKay, muzicienii Tinie Tempah, James Bay, modelele David Gandy si Liu Wen.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest