Gentlemen`s Corner introduce pantofii Barker England in Romania

Gentlemen`s Corner introduce pantofii Barker England in Romania
Gentlemen`s Corner introduce pantofii Barker England in Romania Gentlemen`s Corner introduce pantofii Barker England in Romania Gentlemen`s Corner introduce pantofii Barker England in Romania Gentlemen`s Corner introduce pantofii Barker England in Romania Gentlemen`s Corner introduce pantofii Barker England in Romania Gentlemen`s Corner introduce pantofii Barker England in Romania

Pantofii Barker reprezinta traditia englezeasca de mai mult de o suta de ani. Numai cele mai atent selectionate piei sunt utilizate si carambii sunt modelati de mana. Multe alte metode traditionale sunt inca folosite, inclusiv uscarea naturala lenta si lustruirea. Acesta este motivul pentru care pantofii englezesti Barker au o calitate unica pe care nici o masina nu o poate egala.

Made in England de la 1880 arata nu numai traditia, dar si valoarea unui brand care a rezistat atata timp pe piata. Numarul mare de calapoade, nuantele deosebite de piele de vitel de cea mai buna calitate, modelele foarte interesante sunt doar cateva dintre atuurile extraordinare ale pantofilor Barker.

Va prezentam mai multe modele din Colectiile Creative, Professional sau Barkerflex. Folosind metode traditionale de constructie precum metoda Goodyear, prin care un pantof va oferi confort, isi va pastra excelent forma, va rezista la apa si se va repara usor sau moderne precum Barkerflex, ce ofera supremul confort, imbinand talpa de piele cu cauciucul, pantofii Barker sunt alegerea perfecta.

Preturile incep de la 969,9 lei si ajung la 1099,9 lei pentru pantofii Barker din stocul Gentlemen`s Corner. Alaturi va vom oferi produse de ingrijire de inalta calitate, precum crema, ceara, peria din par de cal sau sanurile din lemn. Preturile sunt cele recomandate de Barker.

Nu exista nici o indoiala ca `Barker England` face parte din acea categorie de produse de calitate pentru care Marea Britanie este pe buna dreptate renumita. Calitatea autentica si individualitatea sunt tot mai rare in aceste zile, dar poti fi sigur ca Barker va mentine intotdeauna cele mai inalte standarde ale fabricarii incaltamintei, asa cum a facut de 130 ani.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest