Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro

Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro
Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro

Top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro este format din seturi de gala cu brauri, papioane si cravate, care vor completa cu stil tinuta ginerelui in ziua cea mare. Fie ca nunta are loc in sezonul cald sau in sezonul rece, seturile colorate de accesorii miri dau o pata de culoare costumului de nunta si atrag toate privirile. Pentru ca tinuta mirelui nu trebuie sa fie cu nimic mai prejos decat a miresei, tine cont de recomandarile noastre si alege din top 10 accesorii de miri by SelfEvents.ro articolele potrivite stilului tau.

1. Set negru brau, papion si batista
Set de nunta negru format din brau cu pliuri, papion si batista, ideal pentru mirele imbracat la patru ace in timpul unei nunti clasice sau al unui eveniment Black-Tie, unde tinuta de ocazie formala este obligatorie. Cele trei accesorii din set sunt realizate din poliester lucios.
Cumpara setul negru brau, papion si batista de la SelfEvents.ro.

2. Set rosu brau, papion si batista
Setul rosu mire format din brau, papion si batista adauga o pata de culoare oricarui costum de nunta, fie el clasic sau modern. Fiind realizat din poliester satinat de culoare rosie, accesoriile din set reprezinta o frumoasa declaratie de dragoste la adresa miresei.
Cumpara setul rosu brau, papion si batista de la SelfEvents.ro.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest