Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents

Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents
Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents

Deoarece cavalerul de onoare este mana dreapta a mirelui si adesea cel mai bun prieten, se cuvine ca acesta sa poarte accesorii de nunta elegante. Cele mai populare raman seturile cu papion, batista si butoni camasa, dar si papioanele simple realizate din satin lucios sau poliester cu striatii in tesatura. Acestea sunt disponibile in zeci de variante cromatice, insa noi le-am selectat pe cele mai frumoase in top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents.

1. Set turcoaz papion, batista si butoni camasa
Set de nunta turcoaz potrivit pentru evenimentele exotice. Accesoriile care compun acest set elegant sunt: papion, batista de buzunar si butoni camasa. Acestea sunt realizate din poliester striat si vin in marime universala.
Cumpara setul turcoaz papion, batista si butoni camasa de la SelfEvents.ro.

2. Set roz papion, batista si butoni camasa
Set de nunta roz, perfect pentru nuntile programate primavara si vara. Accesoriile din acest set elegant sunt confectionate din poliester striat. Acestea sunt ideale pentru cavalerii de onoare cu simtul umorului, care gandesc pozitiv mai tot timpul.
Cumpara setul roz papion, batista si butoni camasa de la SelfEvents.ro.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest