Ce nu ar trebui sa poarte mirele la nunta

Ce nu ar trebui sa poarte mirele la nunta

Adeseori vorbim despre costumul potrivit al mirelui la nunta, dar rareori auzim despre ce nu ar trebui sa poarte mirele la nunta. Din punctul de vedere al expertilor, mirele nu doar ca ar trebui sa se implice in organizarea nuntii, ci este important sa aiba grija la tinuta sa festiva, astfel incat sa fie in ton cu rochia de mireasa a partenerei sale, dar si cu decorul de la intregul eveniment.

Mirele are toate sansele sa arate impecabil in ziua nuntii sale cu conditia sa evite urmatoarele aspecte:

1. Costumul de elev de liceu este exclus
Nu il poti invinui pentru faptul ca vrea sa economiseasca niste bani. Dupa ce l-a luat cu ameteala cand a auzit cat costa rochia de mireasa, ceremonia de nunta, florile, limuzina si decorul meselor, este firesc ca mirele sa puna deoparte o anumita suma de bani. Dar incercand sa incapa din nou in vechiul costum de la liceu nu este o alegere practica, mai ales ca este vorba de ziua propriei nunti, nu de orice petrecere adolescentina. Mai corect ar fi sa inchirieze un costum elegant, potrivit pe masura sa decat sa imbrace un costum demodat, care de abia il mai incape.

2. Tunsoarea este importanta
Felul in care isi poarta parul la nunta este important pentru mire, de aceea tunsoarea este un aspect deloc de neglijat. Daca de fiecare data cand se intoarce de la frizerie arata ca un elev de clasa a patra, saptamana care precede nunta este momentul sa renunte la tunsoarea copilareasca si sa aleaga ceva altfel, potrivit de purtat la nunta.

3. Mirele trebuie sa aleaga un costum adecvat pentru nunta, nu pentru Halloween
Desi este tentat sa se imbrace ca la un bal mascat, chiar si cel mai haios mire trebuie sa renunte la astfel de glumite in ziua nuntii sale si sa dea dovada de seriozitate alegand un smoching clasic sau un costum elegant de culoare bleumarin, bej, gri sau albastru care este in ton cu tema evenimentului si cu anotimpul.

Sursa: Brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest