Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015

Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015
Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015 Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015 Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015 Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015 Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015 Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015 Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015 Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015 Tendinte in costume de mire si ceremonie pentru 2015

Anul 2015 va "salveaza" bugetul! Toate marile case de moda lanseaza costume care va permit sa aratati distins pentru ziua cea mare, dar, de asemenea, sa alegeti un costum, care prin accesorizarea corespunzatoare sa poata fi purtat si ulterior.

Un costum de mire este o investitie profitabila daca este de buna calitate si are posibilitatea de a fi usor "transformat"!

Iata cateva ponturi:

- nasturii pentru tinuta formala sunt imbracati in saten sau matase vegetala. Dupa eveniment veti primi un set de nasturi casual care pot fi cusuti in locul celor imbracati.

- costumul poate avea sau nu, saten aplicat pe rever (2015 elimina satenul la cea mai mare parte a modelelor). In cazul in care optati pentru varianta cu saten acesta poate fi eliminat dupa eveniment, transformand costumul intr-unul casual elegant.

- accesorizarea este "marea gaselnita" , aceasta face diferenta.

Cu ajutorul unui stilist profesionist, prin accesorii de calitate, inspirat imbinate veti straluci in ziua cea mare chiar si in cazul in care, costumul este relativ simplu.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest