Costume si accesorii barbati pentru nuntile din sezonul cald. Recomandari 2016

Costume si accesorii barbati pentru nuntile din sezonul cald. Recomandari 2016

Fie ca te-ai gandit la o nunta eco cu buget restrans sau la un eveniment mai putin formal, acest lucru nu inseamna ca un barbat trebuie sa isi neglijeze stilul propriu si sa vina la nunta intr-un costum obisnuit.

Costumele de mire si accesoriile pentru nuntile 2016 din sezonul cald vor fi elegante si practice, in culori care pot varia de la negru la gri si bej. Tema nuntii dicteaza in ultimii ani alegerea costumului de mire, dar cand este prea cald afara, cea mai mare atentie se acorda camasii, mai ales daca mirele isi da jos sacoul.

In acest sens, o camasa alba sau colorata din bumbac, asortata cu cravata sau o camasa cu model tematic (ornamente, modele, broderie) este perfecta pentru evenimentele din sezonul cald.

Specialistii recomanda mirilor sa se ghideze dupa urmatoarea schema: costum de culoare medie, camasa deschisa la culoare si cravata inchisa. Mai multe idei de fashion, poti afla citind recomandarile 2016 dedicate barbatilor moderni care participa la nuntile din acest an.

Mire sau invitati, cavaler de onoare sau nas, orice barbat va arata impecabil la evenimentele programate in acest an daca tine cont de cateva reguli vestimentare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest