REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner

REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner
REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner REDUCERE DE 30% la colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi de la Gentlemen`s Corner

Colectia Primavara-Vara 2012 de costume Seroussi din materiale de cea mai buna calitate au o reducere de 30% pana la 30 septembrie.


Cumpara 2 camasi Gentlemen's Corner si primesti una GRATIS.


* Aceasta oferta nu se cumuleaza cu alte oferte speciale. Oferta este valabila in perioada 15 septembrie - 30 septembrie 2012. In aceasta oferta intra camasile Gentlemen's Corner din colectiile Premium, Business si Casual. Pretul camasii oferite gratis trebuie sa fie mai mic decat preturile camasilor cumparate.


PRET UNIC: 890 LEI la camasile pe masura cu materiale din COLECTIA 200 SUPER LUXURY TESSITURA MONTI ITALIA


*Pretul unei camasi pe masura folosind cele mai pretioase materiale din oferta TESSITURA MONTI ITALIA este cuprins intre 250 si 290 Euro. Oferta valabila in perioada 15 septembrie - 30 septembrie 2012.

Gentlemen's Corner continua sa aduca lucruri deosebite la preturi corecte si va anunta cu placere ca pregateste aparitia colectiilor de camasi, costume, butoni si pantofi.


Colectia toamna-iarna 2012 de camasi Gentlemen's Corner
va cuprinde o linie de camasi Slim Fit lucrate cu contraste interesante, camasi pline de viata, indraznete. Atat in linia Business sau Casual, dar si in linia Premium vom avea cateva idei frumoase. La camasile Premium va propunem ca noutate absoluta manseta de cocktail. Lucrand numai cu materiale fine, pastrand intacta atentia la detalii si urmarind cele mai noi tendinte, speram sa va incantam cu produsele noastre.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest