Mirele se incalta de la Narman Ceremonia Uomo

Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo
Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo Mirele se incalta de la Narman  Ceremonia Uomo

Se spune ca mireasa este vedeta nuntii, dar nici mirele nu trebuie neglijat, el fiind la fel de important ca si mireasa.


Desi tinuta mirelui nu pare atat de complicata la prima vedere, poate sa ridice destule probleme.


Narman – Ceremonia Uomo, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata designului vestimentar masculin, vine in ajutorul mirilor pentru ca acestia sa se ridice, cel putin, la nivelul miresei.


Mirele nu numai ca trebuie sa se asorteze cu mireasa, dar trebuie sa isi gaseasca o tinuta potrivita personalitatii lui, eleganta dar si comoda.


Conceptul Narman – Ceremonia Uomo “Imbrcam mirele din cap, pana-n picioare” defineste in totalitate filosofia acestui brand.


Asadar, Narman – Ceremonia Uomo pune la dispozitia mirilor de la costume, camasi, lavaliere la pantofi, totul pentru ca viitorii miri sa faca un singur drum pentru a-si alege vestimentatia pentru cea mai importanta zi din viata lor.


Unul dintre cele mai importante roluri din aceasta zi speciala este jucat de pantofi, ei sunt cei care fac diferenta, cei care trebuie sa ofere un confort ideal pentru mirele care va sta in picioare multe ore, ei sunt "cireasa de pe tort" pentru o vestimentatie de succes.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest