Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata

Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata
Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata Lectie de stil pentru mire: Acul de cravata

Acul de cravata aduce un plus de eleganta in tinuta unui mire, dar este si extrem de util. Insa, el trebuie ales cu grija… pe langa faptul ca tine cravata la locul ei, o pozitioneaza si o intinde, acul de cravata trebuie sa dea un plus de clasa mirelui. Sunt o multime de modele: de tip agrafa, ac cu arc, tie tack, cu lant sau de tip banda. Indiferent de alegerea pe care o faci, nu uita ca acul de cravata trebuie obligatoriu asortat la butoni si restul accesoriilor. Acul de tip agrafa (tie bar)

Sa presupunem ca planuiti o ceremonie in aer liber, la malul marii. Dar ce te faci cu cravata care se zbate in voie in bataia vantului? Ai doua solutii: fie iti inchei nasturii la sacou fie… porti un ac de cravata. Un model elegant, care iti ofera posibilitatea de a misca pe verticala acul de cravata si a-l prinde de camasa, astfel incat sa poti pozitiona cravata cat mai corect.

Ac de cravata, de tip agrafa, www.jadealliance.ro - 190 ron

Ac de cravata, de tip agrafa, din aur de 14kt cu diamante, www.bijuterii.iovanescu.ro - 240 euro

Ac de cravata, de tip agrafa Toledo, www.breslo.ro - 30 ron


Acul cu arc (tie clip)

Acul de cravata, ca orice alt accesoriu, transmite un mesaj despre cel care il poarta. Daca ar fi sa alegem cele mai puternice cuvinte pe care acesta le-ar putea comunica despre tine, acestea ar fi: clasa, eleganta si rafinament. Fa?? de acul de cravata de tip agrafa, acul de cravata cu arc te ajuta la o prindere orizontala de cravata si de camasa.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest