Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza

Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza
Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza Gentlemen`s Corner: Costumele bune nu se demodeaza

In moda masculina, exista reguli care au supravietuit oricaror asa-zise inovatii, chiar daca exista multi detractori ai liniilor conventionale, clasice si elegante, pe motivul aparent ca ar putea fi plictisitoare. Cu toate acestea, sa arati bine in adevaratul sens al cuvantului nu va fi niciodata plictisitor. Mai ales atunci cand este vorba de un eveniment formal.


Ce inseamna pentru un domn sa arate bine intr-o tinuta formala? Ar fi cateva aspecte demne de mentionat: picioare alungite, talie ascunsa, umeri pusi in valoare, flatarea chipului, accentuarea masculinitatii printr-un contrast bine realizat intre alb si negru si prin crearea acelui V dat de linia reverelor sacoului.

De aceea, Gentlemen's Corner va sustine intotdeauna eleganta si anumite reguli bine cunoscute si acceptate de domni tocmai pentru ca respectarea lor ii face sa arate bine, seriosi si respectabili.

In noua linie de smokinguri Gentlemen's Corner urmarim sa accentuam personalitatea purtatorului prin respectarea elementelor cheie ale unei tinute blacktie:Croiala
Da, este esentiala. Trebuie sa urmareasca linia corpului intr-un mod care sa accentueze punctele forte ale tinutei masculine.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest