Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam

Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam
Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam Fuentecapala: un mire modern, excentric si glam

Trendul vestimentatiei de nunta pentru 2011 s-a stabilit la Barcelona Bridal Week. Atat pentru mireasa, cat si pentru mire. 2010 si 2011 se anunta ca fiind anii mirilor total transformati, distinsi, extravaganti si glam.  

Fuentecapala 2011, mirele alchimist

Colectia Fuentecapala pentru 2011 evoca ritualuri alchimiste ce creeaza o uniune chimica intre elemente pretioase. Detaliile de culori sunt aproape imperceptibile cu ochiul liber, pe un fond negru din lana si matase.

Indragostit de culorile metalizate, Fuentecapala propune pentru 2011 linii inteligente, sacouri stramte si pantaloni liniari. Albastrul acvamarin devine un lait-motiv, iar pantalonii din matase neagra si jachetele din lana veritabile piese de rezistenta. Simplitate, sarm si prezenta autentica, toate definesc o colectie plina de eleganta. Mirele secolului 21 este modificat pana la cel mai mic aspect.

Linii si croieli: structuri subtiri si liniare.

Culori predominante: negru mat, mother-of-pearl (sidef) si acvamarin.

Materiale: lana si matase.

Colectia “Phi” si proportiile perfectiunii mirelui

Colectia Fuentecapala pentru anul acesta este rezultatul unei obsesii: obtinerea unei proportii care sa se potriveasca perfect corpului mirelui. Nimic mai mult decat tiparul de aur sau proportia divina, definite de litera greaca “ø” (Phi).

Ratia se regaseste in arta si in natura, iar trupul masculin pastreaza secretul acestei reguli. Liniile, dimensiunile si croielile extrem de armonioase au fost transformate in tipare, ce s-au aplicat regulii de aur cu o rigoare geometrica. Asadar, costumul mirelui lui 2010 este costumul perfect.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest