Cravate Ascot si batiste din matase handmade

Cravate Ascot si batiste din matase handmade

Gentlemen's Corner va propune o colectie de minunate batiste si cravate Ascot lucrate din cea mai fina matase imprimata la Como Italia. Atat cravatele cat si batistele sunt lucrate in Italia de mesteri priceputi din Postiglione, din mainile carora ies cele mai frumoase creatii ale unor mari branduri internationale.


Cravata Ascot este un lucru clasic purtat de barbatii stapani pe ei si reprezinta o declaratie indrazneata. Se poate purta atat la tinute business, cat si la tinute mai lejere de week-end. Fii sigur ca va arata extrem de elegant atat la costum cat si la un blazer.


Va propunem cravate Ascot cu imprimeuri Paisley, dar si foulard. Incearca o cravata Ascot si s-ar putea sa te cucereasca.


Batistele Gentlemen's Corner din matase naturala imprimata sunt taiate si rulate manual in Italia. Au dimensiunea de 33x33 cm si vin ambalate intr-un elegant plic din catifea neagra.


Culorile vii, pline de viata din imprimeurile Paisley sau foulard transforma aceste batiste in adevarate puncte de interes ale tinutei unui barbat, infrumusetand cu adevarat un costum clasic.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest