Idei de outfit pentru tatal mirelui

Idei de outfit pentru tatal mirelui

In calitate de socru mare, tatal mirelui trebuie sa aiba un look ireprosabil in ziua nuntii, iar costumul ales sa fie in ton cu al celorlalti invitati de seama: tatal miresei, nas de cununie, cavaleri de onoare, fara ca outfitul sau sa para o copie a celorlalte tinute de ocazie.

In functie de stilul nuntii, dar si de sezon, costumul pentru tatal mirelui poate fi unul clasic, un frac sau un smoching. Culoarea costumului nu trebuie sa intre in conflict cu tinuta domnisoarelor de onoare sau a mirelui, insa nu este obligatoriu ca tatal mirelui sa aiba un costum identic cu al celorlalti invitati. In caz ca doreste sa se diferentieze de principalii nuntasi, costumul socrului mare poate fi intr-o culoare asemanatoare cu a celorlalti si sa se diferentieze cu ajutorul accesoriilor.

De la cravata la cocarde si batista de buzunar, socrul mare isi poate asorta costumul cu acele accesorii care ii pun in evidenta personalitatea si stilul personal. Daca nu isi doreste acest lucru, poate purta costume si accesorii similare cu ale celorlalti invitati.

Costumele cu model asemanator creeaza ideea de unitate in fotografiile de nunta. Tatal mirelui este o figura centrala din peisajul nuntii, iar acesta isi poate alege costumul de ocazie pe cont propriu sau poate cere sfatul mirelui.

Daca vrei sa stii ce outfit de nunta poate avea tatal mirelui vezi cateva idei costume pentru tata socru 2016 aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest