Costume mire pentru fiecare zodie in parte

Costume mire pentru fiecare zodie in parte

Daca deja am vazut ce rochii de mireasa si ce rochii de seara sunt potrivite pentru fiecare zodie in parte, a venit timpul sa aflam ce costum trebuie sa poarte un mire la cel mai important eveniment din viata sa: nunta, tinand cont de data nasterii.

De la mirele energic care iubeste sa isi asume riscul (Berbec) la mirele romantic (Taur), fiecare barbat care urmeaza sa se casatoreasca trebuie sa aiba o tinuta adecvata in ziua nuntii, fie ca este clasica, fie ca este moderna.

Iata in ce mod influenteaza fiecare zodie stilul vestimentar al domnilor si care sunt costumele de mire potrivite pentru fiecare zodie in parte.

Berbec. Energic si aventuros, mirele Berbec adora riscul, iar acesta se va ghida in alegerea vestimentatiei de nunta, dupa ultimele tendinte ale modei. Pentru ca nu vrea sa fie imbracat intr-un costum banal negru, mirele Berbec poate sa incerce orice alta culoare, incepand de la un costum in nuante lucioase si pana la un costum cu imprimeuri.

Sacou smoking Slim Fit Gentlemen`s Corner - Ambassador

Taur. Un romantic prin excelenta, mirele Taur va imbraca cu placere un costum clasic in tonuri champagne, bej sau alta nuanta deschisa. Costumul poate fi asortat cu camasa alba, cu butoni simpli, dar de efect.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest