Costume de mire Felix Ramiro 2015

 Costume de mire Felix Ramiro 2015

Costumele de ceremonie Felix Ramiro provin de la faimosul brand spaniol de fashion dedicat domnilor, iar tinutele de gala Felix Ramiro se disting prin stilul unicat si finetea tesaturilor din care sunt create.

Casa de moda Felix Ramiro a fost deschisa publicului larg in urma cu peste doua decenii. Costumele de ceremonie de la casa de moda spaniola sunt destinate evenimentelor sociale relevante din viata unui barbat, cum sunt nuntile.

Elegante si pline de stil, costumele de ceremonie Felix Ramiro 2015 sunt alegerea perfecta pentru nuntile formale de factura clasica.

Fie ca vrei sa porti un frac sau un costum de nunta clasic, acceseaza galeria foto de costume pentru evenimentele anului 2015 si alege acel costum de ceremonie potrivit stilului tau.

Costumele Felix Ramiro au un design impecabil, astfel incat mirii si nasii sa nu se lase cu nimic mai prejos la nunta fata de partenerele lor, mireasa si nasa de cununie.

Realizate din materiale de calitate, costumele de nunta Felix Ramiro au design clasic sau modern si sunt disponibile spre vanzare la magazinul de moda din Timisoara.

Daca si tu te pregatesti de nunta si ai nevoie de un costum elegant, alege un costum de ceremonie, un frac sau un smoching din colectia Felix Ramiro 2015. Acestea sunt adecvate atat pentru miri, cat si pentru invitatii lor de baza: cavalerii de onoare, nasul si tata socru.

Mai multe informatii despre costumele de ceremonie 2015 poti afla accesand site-ul furnizorului. Vezi toate costumele de ceremonie aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest