20 idei unice de cocarde

20 idei unice de cocarde

In timp ce cocardele florale sunt intotdeauna o alegere minunata, sa recunoastem ca nu toti barbatii sunt amatori de flori. In caz ca mirele tau vrea sa poarte la nunta o cocarda diferita de cele clasice, exista cel putin 20 de idei unice pentru butoniere.

Cocardele alese pentru nunta trebuie sa reflecte stilul, personalitatea si interesele mirilor, de aceea astfel de accesorii se aleg cu grija. Cele mai tari alternative la cocardele clasice au fost selectate de pe Internet si le poti vedea in galeria foto alaturata.

Fie ca aceasta reflecta tema nuntii, este o amintire de familie sau se refera la un hobby al mirelui, cocarda aleasa poate fi unica. In mod traditional, mirele si cavalerii sai de onoare poarta cocarde prinse de reverul sacoului, in partea stanga.

Este important ca accesoriile sa fie rezistente si sa nu se rupa sau sa se desprinda atunci cand mirele trece printr-un val de imbratisari de la rude si prieteni. Tot mai multi miri aleg sa poarte cocarde fara flori, care nu se ofilesc sub presiune si sunt pastrate ca amintire dupa nunta.

Aceste alternative non-florale rezista mult timp dupa ultimul dans si reprezinta un suvenir de durata. Iata in imagini cele 20 de alternative la cocardele clasice cu flori care sigur te vor face sa zambesti.

Foto: Brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest