Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010

Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010
Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010 Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010 Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010 Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010 Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010 Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010 Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010 Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010 Alexandru Ciucu, retromodernismul si mirele lui 2010

Ce stil de costum este preferat de mirii din Romania?

Pentru ceremonie, cel mai cerut este de departe, costumul cu redingota. Noi facem peste 20 de modele de costume de ceremonie, dar dintre toate, redingota ramane cea mai dorita vestimentatie masculina pentru nunta.

Ce ii recomanzi unui mire clasic si elegant? Dar unui mire modern?

Redingota pentru primul si sacou din brocart pentru cel de-al doilea. Insa criteriile de alegere a costumului nu se opresc la clasic sau modern. Depinde foarte mult de conformatia, fizionomia si personalitatea fiecarui mire. Alti factori importanti in alegerea costumului nuptial sunt locul de desfasurare, tematica nuntii si anotimpul.


Care sunt tendintele in materie de costume de mire in 2010?

Este destul de greu sa vorbim de tendinte in ceremonie in general si cu atat mai putin la noi in tara. Fiecare tara si chiar fiecare regiune are preferinte specifice cand vine vorba de nunta, pentru ca ea implica o anumita referire la traditii poate, de cele mai multe ori, nescrise. Putem vorbi, eventual, de un top al preferintelor unde costumul cu redingota este cel mai cerut. Ca si tesatura, brocartul de matase si lana cu matase se potrivesc cel mai bine redingotei. Cromatic vorbind, negru cu model floral sau geometric si negrul simplu sunt cele mai prezente culori, dar se manifesta un interes crescut si pentru argintiu, auriu, grena inchis sau mai nou, mov inchis.

Pagina 2/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest