Accesorii pentru miri pentru 2016

 Accesorii pentru miri pentru 2016
 Accesorii pentru miri pentru 2016  Accesorii pentru miri pentru 2016  Accesorii pentru miri pentru 2016  Accesorii pentru miri pentru 2016  Accesorii pentru miri pentru 2016  Accesorii pentru miri pentru 2016  Accesorii pentru miri pentru 2016  Accesorii pentru miri pentru 2016  Accesorii pentru miri pentru 2016

Din categoria accesoriilor care intregesc tinuta mirilor in 2016, papioanele, cravatele sau esarfele ascot sunt doar cateva articole necesare pentru a conferi eleganta si incredere unui barbat. De asemenea, tot in gama accesoriilor putem include ceasurile, batistele de buzunar, butonii de camasa, curelele si portofelele.

Domnii care stiu sa aprecieze cadourile, pot primi in ziua nuntii de la nasi sau alti invitati un set cadou format din oricare dintre accesoriile amintite.

Daca vrei sa compari preturile accesoriilor pentru mirii 2016 de la diverse branduri, noi iti oferim posibilitatea sa rasfoiesti galeria foto alaturata si sa descoperi produse de la Catalin Botezatu, Grazie Filipeti si Gentlemen's Corner.

Un costum de ginere nu va fi niciodata complet fara accesoriile aferente! Vezi ce anume poti sa porti in ziua nuntii pentru ca tinuta de gala a mirelui sa fie completa.

 

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest