Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman

Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman
Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman Concurs: Toamna asta se poarta compleurile de dama Narman

Narman te invita la un nou concurs organizat pe pagina de Facebook Narman Cerimonia Uomo. Concursul are trei sectiuni: de creatie, de share-uri si de animatie.

Daca suna interesant si vrei sa castigi unul dintre cele 6 costume de dama DEUX PIECES (cate doua costume la fiecare sectiune), participa la concursul Narman for Her care se desfasoara in perioada 3 septembrie 2014 -30 septembrie 2014, ora 23.59.

Anuntarea castigatorilor va avea loc la data de 3 octombrie 2014, pe pagina de Facebook Narman Cerimonia Uomo iar castigatorii pot alege compleuri de dama in limita stocului disponibil, de la masura 36 la 46. Valoarea unui premiu este de 1.180 ron (2 sau 3 piese).

 

 

 

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest