Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman

Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman
Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman Castigatorii concursului organizat de MireseDisperate.ro si Narman

Concursul organizat de MireseDisperate.ro si Narman – Ceremonia Uomo a luat sfarsit.

Castigatori celor trei premii sunt urmatorii concurenti:

Perechea formata de Laur si Mary a adunat 5.678 like-uri reusind astfel sa se claseze pe primul loc si sa castige unul dintre costumele oferite de Narman – Ceremonia Uomo. Cei doi pot alege unul dintre modelele de costum 5537 si 6554, prezentate in fotografiile din galeria foto. Valoarea premiului este de 2800 lei

Perechea formata de Alina Raluca si Constantin Cristi a reusit sa adune 3.665 like-uri clasandu-se astfel pe locul al doilea. Cei doi au castigat o camasa Narman din bumbac 100% (cu guler clasic) cu esarfa matase si o brosa din rodiu si argint. Valoarea premiului este de 850 lei.

Perechea formata de Cristina si Iulian s-a clasat pe locul al treilea cu 1.886 like-uri adunate. Cei doi au castigat un set de lavaliera cu cristale, sal, batistuta si bijuterie (setul poate fi alb sau negru, la alegerea castigatorului). Valoarea premiului este de 300 lei.

Felicitam castigatorii si ii rugam sa ne  contacteze la redactie (concurs@miresedisperate.ro ) pentru a-si revendica premiul.

Premiile nerevendicate in decurs de 24 de ore de la anuntarea castigatorilor se vor reporta altor participanti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest