Castiga un curs de valsul mirilor oferit de DAnceTime.ro

Castiga un curs de valsul mirilor oferit de DAnceTime.ro
Castiga un curs de valsul mirilor oferit de DAnceTime.ro Castiga un curs de valsul mirilor oferit de DAnceTime.ro Castiga un curs de valsul mirilor oferit de DAnceTime.ro

Participa la concursul organizat de MireseDisperate.ro si DAnceTime.ro si ai posibilitatea de a castiga unul dintre cele 18 premii ce consta intr-un curs de vals.

Cursul dureaza 80 de minute si te ajuta sa pui bazele pentru o mica coregrafie, vei face primii si cei mai simpli pasi de dans si vei incepe acomodarea in cuplu (dansul in pereche).

La acest curs ai posibilitatea sa exersezi si sa inveti repede, grupele sunt mici (4-6 cupluri), trainerii atestati, calmi si cu rabdare iar salile racoroase.

Cursul de vals se va desfasura la sediul Scolii de Dans DAnce Time care se afla in Bucuresti, Str. Tunari, nr. 55 (acces facil din zona P-ta Romana, Stefan cel Mare, P-ta Victoriei). Ai posibilitatea de a alege una dintre variantele de program disponibile aici http://www.dancetime.ro/p-36-vals_vienez_grup.html

Daca vreti sa va simtiti stapani pe voi si sa continuati invatarea primului dans trebuie sa luati legatura cu reprezentatii DAnceTime. DAnceTime va poate invata sa dansati pe orice melodie, fie in cadrul orelor particulare, fie de grup.

Concursul se desfasoara in perioada 11-17 iulie 2011 (inclusiv).  Castigatorii vor fi anuntati pe data de 18 iulie 2011.

Conditii de participare:

1. Sa fii abonata la newsletter-ul MireseDisperate.ro.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest