Care e cea mai frumoasa poveste de nunta?

Care e cea mai frumoasa poveste de nunta?
Care e cea mai frumoasa poveste de nunta?  Care e cea mai frumoasa poveste de nunta?  Care e cea mai frumoasa poveste de nunta?

Vrem sa ne spui care e cea mai frumoasa poveste de nunta de pe site-ul MireseDisperate.ro, de la sectiunea Real Weddings. A trecut aproape un an de cand postam povesti de nunta pe site in fiecare zi de miercuri. S-au adunat multe mirese si miri, poze, sfaturi si idei. Acum ne dorim sa aflam care povesti v-au placut mai mult. Le puteti vedea pe toate aici: Real Weddings. Atentie sunt multe povesti, intinse pe doua pagini.

Concursul se desfasoara in perioada 15.12.2010 - 12.01.2011 (inclusiv). In fiecare saptamana de concurs poti propune o poveste de nunta (una singura) ca fiind cea mai frumoasa. De-a lungul concursului poti avea mai multe povesti de nunta nominalizate, dar nu mai mult de una pe saptamana. Poti avea in vedere orice poveste de nunta care este pe site la Real Weddings, cat si povestile care vor intra pe site pana la finalul concursului. Daca participa la concurs si miresele din aceste povesti, ele nu se pot nominaliza singure.

Poti castiga o geanta MireseDisperate! Mai mult, daca vei fi castigatoare si mireasa care este protagonista nuntii nominalizate de tine va castiga o geanta. Pentru ca vei putea face cate o nominalizare in fiecare saptamana de concurs, doar una din nominalizari va fi premiata cu o geanta, respectiv cea cu care ai castigat, deci mireasa acelei povesti.

Premiile vor fi oferite la finalul concursului la 3 participante care au respectat conditiile si la 3 mirese carora le apartin povestile nominalizate cu care s-a castigat.

Conditii de participare pe Forum la concurs:
1. Sa fii abonata la newsletter-ul MireseDisperate.ro.
2. Sa spui pe Forum la concurs, o data pe saptamana, ce poveste de nunta iti place, pe care o consideri cea mai frumoasa, din cele postate pe site la Real Weddings.
3. Trebuie sa scrii numele povestii (exemplu: Nunta Isabella si Theodor), sa pui link-ul catre povestea lor si sa spui de ce e o poveste frumoasa sau ce iti place la ea. Argumentele pe care le oferi iti vor aduce sau nu premiul.

Premiile sunt oferite de MireseDisperate.ro. Castigatoarele vor fi numite in functie de ceea ce scriu ca le place la o poveste si de ce o considera frumoasa. Se iau in considerare numai raspunsurile/ participarile care sunt postate in topicul acestui concurs. Premiile nerevendicate in decurs de 48 de ore de la anuntarea castigatoarelor pe site se vor reporta altor participante.

Participa la concurs! Da click aici!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest