6 coafuri de top pentru parul scurt in functie de structura parului

6 coafuri de top pentru parul scurt in functie de structura parului
6 coafuri de top pentru parul scurt in functie de structura parului 6 coafuri de top pentru parul scurt in functie de structura parului 6 coafuri de top pentru parul scurt in functie de structura parului 6 coafuri de top pentru parul scurt in functie de structura parului 6 coafuri de top pentru parul scurt in functie de structura parului 6 coafuri de top pentru parul scurt in functie de structura parului

Te-ai gandit sa iti schimbi look-ul in sezonul cald si sa adopti un stil mai practic de purtat cum ar fi o tunsoare scurta? Ai de ales intre sase tunsori de top, dar inainte de a merge pe oricare dintre ele vezi ce coafura se potriveste tipului tau de par.

Tinand cont de structura firelor de par, alege tunsoarea adecvata pentru parul gros sau subtire, drept sau ondulat.

Tunsoare pixie clasica
Tunsoarea pixie este ideala pentru parul des si drept, cu fir gros. Coafura este destinata femeilor indraznete care au curajul sa adopte un look usor masculin. Textura mai groasa sau mai fina a parului dicteaza daca tunsoarea va avea volum sau sta lipita de cap.

Tunsoare pixie dezordonata
In vreme ce tunsoarea pixie clasica merge pe parul drept, coafura pixie dezordonata se potriveste femeilor cu parul ondulat sau des. Si in acest caz tunsoarea este recomandata doar persoanelor cu o structura mai groasa a firelor de par. La parul cret suvitele variaza in lungime, motiv pentru care parul cu volum in partea de sus a capului tinde sa aiba un aspect usor ciufulit. Coafura nu este potrivita pentru persoanele cu par fin si rar.

Bob gradual
Mai scurt la spate, cu varfurile taiate usor inegal, bobul gradual se adapteaza perfect parului ondulat natural al carui volum coboara treptat catre varfuri.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest