Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare

Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare
Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare Trenduri in coafura de mireasa, nasa si domnisoara de onoare

In acest sezon tendintele in coafurile de mireasa si coafurile de seara “privesc catre viitor”. De la stiluri arhitecturale baroc, ridicate si inovatoare, pana la coafuri lejere sau finisate, tendintele au o nota distincta de feminitate. Chiar si cocurile primesc tuse moderniste, prin “ridicari” asimetrice sau artificii ce par a sfida gravitatia. Corina Stoian ne vorbeste despre tendintele Keune Haircosmetics in coafurile miresei, nasei si domnisoarei de onoare.

Cum arata coafura de seara a momentului si ce defineste stilul coafurii?

In acest moment se poarta coafurile de seara finisate. Totusi, cand vorbim despre coafura de mireasa nu este atat de important sa respectam trendul. Peste ani, nu vrei sa vezi in fotografiile de nunta “un trend”, ci vrei sa vezi o mireasa frumoasa. Insa, extravaganta sau lejeritatea coafurii tine in mod evident de rochie, de personalitatea miresei si de ce nu, de intreg conceptul nuntii. Asadar, rochia de mireasa, machiajul si fizionomia fetei dicteaza coafura. Odata ce s-a stabilit stilul, se poate interveni cu detalii suplimentare: mai multe bucle, mai mult/putin finisat, cu sau fara accesorii.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest