Tot ce trebuie sa stii despre extensiile de par!

Tot ce trebuie sa stii despre extensiile de par!

Esti o mireasa cu par scurt sau de lungime medie? Iti doresti ca in ziua nuntii look-ul tau de mireasa sa includa par lung? Atunci extensiile de par ar fi solutia ideala. Daca ideea iti surade, citeste in continuare pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre extensii.

In primul rand, trebuie sa stii cum si in ce fel te vor ajuta acestea. Extensiile de par te pot ajuta sa obtii parul bogat, lung si voluminos la care visezi. Nu doar atat, dar va arata perfect natural daca vei opta pentru extensiile de par de cea mai buna calitate. Fie ca vei alege ca parul sa fie lasat liber, pentru a te bucura de el, fie ca vei alege ca el sa fie lung pentru a obtine coafura perfecta, cert este ca extensiile de par sunt utile si de efect.

Daca vei alege sa-ti prinzi parul, nu trebuie sa-ti faci griji, caci extensiile nu vor putea fi deosebite de parul tau natural si nici nu se va vedea unde si cum sunt prinse acestea. De aceea, ai grija sa alegi un salon si extensii de calitate, pentru a fi sigura ca si produsul final va fi unul calitativ.

Acum ca stii cu ce te vor ajuta extensiile de par, trebuie sa stii si care este momentul perfect pentru a le obtine. Se recomanda ca extensiile de par sa fie aplicate cu 2 sau 3 saptamani inainte de ziua cea mare, asa ca ai grija sa te duci la prima sedinta cat mai repede. In plus, daca planuiesti sa-ti schimbi culoarea parului, ai grija sa faci acest lucru inainte de aplicarea extensiilor, pentru a te asigura ca acestea vor avea culoarea potrivita.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest