Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa

Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa
Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa  Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa  Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa  Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa  Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa  Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa  Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa  Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa  Top 10: Coafuri impletite pentru mireasa

Dincolo de clasicele codite spic sau codite impletite, orice mireasa stie ca prin impletirea parului se pot realiza coafuri creative si interesante. Esti o romantica incurabila si vrei o coafura impletita la nunta ta? Ti-am pregatit un top 10 al celor mai cool coafuri impletite pentru mireasa.

1. Coafura impletita oblic. Iata o coafura sofisticata si perfect stilizata. Parul este pieptanat pe-o parte si se incepe impletitura din fata sau de la breton, alunecand oblic pana spre ceafa. Varful cozii se prinde pe partea stanga a cefei, iar din impletitura se scot suvite care se stilizeaza cu un lac de fixare.

2. Cosite impletite cu voal.  O coafura rustica, de Ileana Cosanzeana, ce se realizeaza din doua codite impletite de la baza cefei, care apoi sunt rasucite si prinse la baza cu un accesoriu sic.

3. Coafura breton impletit. O coafura pentru o mireasa delicata, foarte usor de realizat. Daca vei apela la un specialist, cu siguranta, coafura va fi realizata perfect. Coafurile cu bretonul impletit arata absolut fabulos si pun ochii in evidenta.

4. Coada impletita pe o parte. In acest sezon, coada impletita a luat amploare, fiind purtata de majoritatea celebritatilor. Usor de facut, coada impletita este foarte chic daca este purtata intr-o parte, iar calota este putin tapata pentru volum.

5. Coc voluminos cu cosite impletite. Iata o coafura de mare efect, pentru o mireasa sofisticata. Cocul de mireasa este stilizat cu foarte mare atentie si indemanare, iar coditele impletite se aseaza de jur imprejului coafurii. Pentru un look sublim ai nevoie de extensii de par.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest