Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond

Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond
Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond Top 10: Coafuri de seara extravagante pentru par blond

Care sunt cele mai extravagante coafuri de seara in 2011? In niciun caz coafurile clasice sau ingenue! Se poarta coafurile cu volum si foarte stilizate. Un stil retro-punk, nonconformist si feminin in acelasi timp. Hai sa vedem topul celor mai extravagante coafuri de seara!

1. Coafura coada de peste. Executat de Sharon Blain, regina celor mai cool coafuri de seara, acest look se potriveste unei femei despre care parul spune totul. Este realizata prin taparea bretonului in forma de coif si impletituri elaborate ce pornesc de la calota catre ceafa, unde parul se tapeaza si fixeaza in coada de peste.

2. Coafura palarie cu onduleuri. Stilizata asemenea unei palarii voluminoase, aceasta coafura se realizeaza prin onduleuri mici si fine, ridicate si fixate. Calota este aranjata oblic, peste frunte, onduleu cu onduleu.

3. Coafura suvite zig-zag. Spectaculoasa si inedita, aceasta coafura se potriveste unui look retro. Separate pe carari, se ia fiecare suvita in parte si se stilizeaza in forma de zig-zag, cu ajutorul unui aparat special.

4. Coafura turban. O coafura realizata in stilul celor afro, cu dreads-uri. Dupa impletirea fiecarei suvite, se prinde tot parul si se aduce deasupra fruntii, asemeni unui turban. Pentru un efect maxim, poti prinde varfurile cu o floare sau un accesoriu extravagant.

5. Coafura brat de paie. Potrivita unui par mediu spre scurt, aceasta coafura se realizeaza prin filarea suvitelor si prinderea lor, de jur imprejurul capului, in diferite feluri artistice.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest