Tendinte in coafuri de seara pentru vara 2012

Tendinte in coafuri de seara pentru vara 2012

In vara lui 2012, coafurile de ocazie voluminoase, aerisite si perfect silizate sunt cheia. Atat la evenimentele unice din viata ta, cat si la cele mai simandicoase petreceri, cele mai apreciate coafuri sunt cele minimaliste sau retro. Daca in sezonul trecut s-a mers pe suvite buclate si dragalase, in vara aceasta se poarta parul bufant, in culori pastel sau parul lucios, cu aspect umed!


Trend no. 1 - Bucle si volum

Stilul de invidiat al Veronicai Blake s-a reintors, mai fresh si mai glam ca oricand. Termenul de "simplu" a devenit cel mai sexi accesoriu, atunci cand vine vorba de tendintele in coafuri ale acestei veri. Anna Sui, Dolce & Gabbana si Versace mizeaza pe un look stralucitor, sexy si bogat. Insa, perfect natural, cu influente retro.  O coafura ideala pentru un eveniment extravagant, ce-ti confera un aer chic-boem.


Este un look usor de realizat cu ajutorul ondulatorului sau al unor bigudiuri mari. Iti poti usca parul in timp ce stilizezi buclele cu o perie rotunda, imensa. Daca parul tau natural are tendinta de volum si bucle, usuca-l, spiraleaza-ti buclele si adauga-i mai mult volum cu spuma de par. Finiseaza-ti lookul cu un luciu de par. Asigura-te ca intregul tau look este unul pretentios si foloseste rujul rosu (o alta tendinta majora in vara lui 2012), eye-liner-ul sau de fardul auriu de pleoape!

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest