Cum se foloseste corect ondulatorul de par

Cum se foloseste corect ondulatorul de par

Vrei sa obtii bucle perfecte chiar si acasa? Daca stii sa folosesti un ondulator de par ceramic, bazat pe o tehnologie care iti protejeaza firele de par, atunci respecta pasii de mai jos si te vei bucura de onduleuri perfecte timp de cateva zile.

Ondulatorul de par cu aer cald este eficient cu conditia sa fie utilizat corect. Bagheta de ondulat parul este surprinzator de usor de utilizat asa cum vei observa singura tinand cont de cateva etape esentiale.

Periaza mai intai parul
Desi acest pas nu pare atat de important,  periatul parului are ca scop eliminarea incurcaturilor, astfel ca acest prim pas este cheia pentru obtinerea buclelor dorite. Nodurile ramase in par vor deveni evidente o data ce parul este buclat, iar tu nu iti vei dori sa iti descurci parul sau sa il piepteni dupa aceea, mai ales ca iti poti strica buclele artizanale la care ai muncit atat.

Foloseste un protector de caldura
Bagheta de la ondulator este fierbinte, iar aceasta, folosita in mod repetat arde firele de par si le deterioreaza. Prin urmare este esential sa folosesti produse pentru protectia termica a parului pentru ca acestea refac stratul protector al fibrei capilare si fac parul mai usor de gestionat, ajutand podoaba capilara sa reziste pe tot parcursul zilei.

Lucreaza cu o singura sectiune de par o data
Foloseste cateva clipsuri pentru straturile de par superioare si lasa libere doar straturile de jos. Incepe sa iti ondulezi mai intai sectiunile de par libere si, pe masura ce termini operatiunea, desprinde cate o agrafa de sus si treci la urmatoarea suvita de par.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest