Cum sa-l surprinzi de Sf Valentin

Cum sa-l surprinzi de Sf Valentin

Cu doua serbari ale iubirii - Sfantul Valentin si Dragobete - februarie este una dintre cele mai romantice luni ale anului. Unele femeie - nonconformiste si curajoase - aleg chiar sa se casatoreasca in aceasta parte a anului.

Dar nu despre ele este vorba acum, ci despre tine, o femeie tanara, frumoasa, stralucitoare care ai nevoie de o idee ca sa-ti surprinzi iubitul. Noi iti propunem un look nou, proaspat, romantic, un look a la Belle Sophia.

Fie ca ai planuri deja stabilite sau te astepti la o surpriza, surprinde-l cu niste bucle lejere. Avantajul lor este ca incadreaza frumos trasaturile fetei chiar daca parul tau este unul scurt spre mediu. 

www.bellesophia.ro

Oricum, exista solutia punerii unor extensii de par - iti poti imagina reactia lui cand te va vedea cu un par cu 10-15 cm mai lung decat il stie si ondulat? Extensiile de tip clip-on sunt din par natural, foarte usor de aplicat si foarte usor de scos (si reaplicat). Si toata operatiunea dureaza doar jumatate de ora! Poti sa alegi o culoare naturala, apropiata de cea a parului tau sau o culoare care sa contrasteze: alb, fuchsia, albastru, violet.  

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest