6 coafuri versatile, extrem de sexy pentru parul scurt

6 coafuri versatile, extrem de sexy pentru parul scurt
6 coafuri versatile, extrem de sexy pentru parul scurt 6 coafuri versatile, extrem de sexy pentru parul scurt 6 coafuri versatile, extrem de sexy pentru parul scurt 6 coafuri versatile, extrem de sexy pentru parul scurt 6 coafuri versatile, extrem de sexy pentru parul scurt 6 coafuri versatile, extrem de sexy pentru parul scurt

In ceea ce priveste versatilitatea, parul scurt este noul negru, spun stilistii de la Hollywood, care au creat o adevarata isterie in randul femeilor moderne, dornice sa isi schimbe look-ul dupa tendinte.

De la coafurile pixie la coafura bob, orice viitoare mireasa cu parul scurt se poate inspira din urmatoarele 6 coafuri versatile si sexy atunci cand vrea sa dea o forma moderna parului ei pentru ziua nuntii.

Parul scurt poate fi purtat cu breton, cu carare, cu suvite in parti sau pieptanat la spate, asa cum reiese si din urmatoarele poze.

Bob scurt si texturat
Aceasta coafura moderna, cu breton pieptanat intr-o parte merge pentru parul mai gros. Parul acopera trei sferturi din frunte, acesta putand fi purtat in directia dorita, in timp ce suvitele din laterale acopera urechile.

Par pieptanat pe spate
O coafura simpla pentru femeile cu parul scurt este parul pieptanat pe spate si dat cu fixativ.la radacini. Pentru a definitiva coafura, iti poti plimba degetele prin par pana ii dai forma dorita, aplicand pe acesta putina ceara de par.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest