Coafuri stil updo inspirate de vedetele tale preferate

Coafuri stil updo inspirate de vedetele tale preferate

Coafurile in stil updo se mentin in topul celor mai elegante coafuri alese de celebritatile care participa la ocazii speciale. Fie ca pasesc pe covorul rosu sau la alt eveniment monden, vedetele prefera sa adopte o coafura lejera de tip updo clasic sau opteaza pentru un updo modern care frapeaza audienta.

Sunt tinere, sunt frumoase si pot fi oricand sursa ta de inspiratie. Coafurile lor unice sunt culese de la ultimele evenimente mondene la care au participat, asa ca indiferent ce coafura stil updo vei adopta la nunta, la botez sau cu alta ocazie speciala, vei arata fenomenal!

Coafurile stil updo sunt preferatele vedetelor de la Hollywood si sunt atat de creative incat poti realize diferite combinatii.

Alegand proportiile corecte pentru parul tau, ii vei da volumul potrivit. In timp ce persoanele minion tind uneori sa poarte cocuri inalte, pline de volum ca sa para mai inalte, acestea le dezavantajeaza pe femeile care au fata ingusta. Chiar daca nu stii cum arata cele mai frumoase coafuri updo, vei afla chiar acum, urmarind cateva stiluri de vedete.

Iata cele mai inovatoare coafuri cu updo chic ale momentului din care te poti inspira daca participi la nunta, la o aniversare sau la alte ocazii speciale. In aceasta lista vei gasi garantat numai coafuri fresh, pline de volum, in stil retro, sofisticate si extravagante.

Incearca sa te simti si tu ca o diva si fii in centrul atentiei alegand o coafura updo chic care iti scoate trasaturile feminine in evidenta. Aici vei gasi acele coafuri updo, perfecte pentru orice stil si ocazie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest