Coafuri iconice de mirese faimoase - trecut si prezent

Coafuri iconice de mirese faimoase - trecut si prezent

De-a lungul vremii, coafurile mireselor celebre au fost studiate in fel si chip. Fie ca este vorba de o coafura de mireasa din filme sau de o coafura de printesa reala, fiecare dintre noi am admirat stilul mireselor din inalta societate sau look-ul elegant al unei vedete de cinema.

Daca si tu ai urmarit cu sufletul la gura nunta dintre Kate Middleton si Printul William sau iti amintesti de cocul usor ciufulit al actritei Claire Danes in drama romantica Romeo si Julieta, poate atunci cand te pregatesti de propria nunta vei adopta una dintre coafurile iconice ale mireselor celebre.

Fie ca te inspiri din stilul unei mirese care isi joaca rolul vietii ei intr-o poveste dramatica, fie ca admiri gratia inconfundabila a lui Grace Kelly sau a altei figuri marcante pentru istoria lumii, coafurile iconice din trecut si prezent sunt o sursa de inspiratie continua pentru viitoarele mirese.

In functie de tema nuntii si de personalitatea ta, poti alege o coafura iconica cu bucle si completata de voal, daca esti o mireasa traditionala. Un look traditional a adoptat frumoasa actrita Kimberly Williams-Paisley in pelicula Father of the bride (Tatal miresei).

Dar, daca tinutele de gala nu sunt pentru tine, alege o coafura chic pentru o nunta casual, asa cum a procedat Sofia Copolla atunci cand s-a casatorit in viata reala.

Indiferent de stil si tendinte, in galeria coafurilor iconice vei descoperi mirese faimoase din trecut si prezent cu parul scurt, mediu si lung. Ele pot fi sursa ta de inspiratie pentru nunta astfel incat din cele 13 coafuri iconice de mirese faimoase sa alegi stilul de mireasa care te reprezinta cel mai mult.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest