Coafuri iconice din filme din anii 40 pana astazi

Coafuri iconice din filme din anii 40 pana astazi

Sunt preferatele actritelor moderne, asa ca ele adopta aceste coafuri reprezentative ori de cate ori au ocazia. Atunci cand vechiul si noul se intalnesc, rezulta un look de neuitat care ne aminteste cu nostalgie de frumusetea naturala a actritelor clasice de la mijlocul secolului trecut.

In acelasi timp, aceasta “coliziune” marcheaza revenirea plina de farmec a unor detalii de stil care au ramas viabile pana in zilele noastre.

Asa cum ati ghicit, ne vom referi la coafurile iconice din filme care nu si-au pierdut din popularitate in ciuda faptului ca au trecut cateva decenii de la prima lor aparitie.

Ele sunt reinventate in prezent de stilistii celor mai in voga actrite, astfel ca toate coafurile clasice care au facut istorie incepand cu anii ’40 le intalnim astazi la fel de mult ca in trecut.

Coafurile iconice din filme au facut istorie si nu si-au pierdut din farmec. Populare in randul vedetelor de la Hollywood, sunt alegerea perfecta pentru ocaziile speciale.

Iata ce actrite de filme prefera stilurile delicate si formale din anii ‘50-’60, dar si care actrite moderne au curajul sa adopte stilul inconfundabil pe care Rita Hayworth l-a ales pe micul ecran acum mai bine de sapte decenii.

Sa trecem in revista principalele coafuri iconice din filme care, o data intrate in istorie vor ramane in arhivele cinematografiei pentru totdeauna.

Descopera si tu cele mai populare coafuri de vedete incepand cu anii ’40 si pana astazi si dupa aceasta incursiune fascinanta, alege coafura care iti place si te avantajeaza. Pe tine coafura carei vedete te inspira?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest