17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte

17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte
17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte 17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte 17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte 17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte 17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte 17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte 17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte 17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte 17 coafuri romantice pentru fiecare tip de bob in parte

Simplu sau sofisticat, pieptanat in jos sau aranjat sus, parul miresei tuns bob poate fi aranjat in moduri variate. Daca si tu ai optat pentru o coafura lob (bob lung), exista o multime de stiluri romantice pentru miresele cu par scurt si mediu din care poti selecta pentru propria nunta.

Am selectat pentru viitoarele mirese cu par scurt si mediu 17 coafuri pentru fiecare tip de bob in parte care sunt la moda din 2015 si continua sa se poarte si in anii care vor urma. Chiar daca majoritatea mireselor considera ca cele mai romantice coafuri sunt pentru parul lung, urmarind cele 17 idei de coafuri pentru parul scurt si mediu, vei vedea ca parul tuns bob este o alegere excelenta pentru miresele cu parul pana la umeri.

Cand vine vorba despre versatilitatea look-ului din ziua nuntii, coafurile lob sau bob lung vor deveni mai interesante atunci cand parul este prins cu agrafe, floricele si alte accesorii dragute, pentru ca in final sa fie aranjat dupa fizionomia fiecarei mirese si fixat cu spray sau cu alte produse de styling.

Daca ai nevoie si de alta sursa de inspiratie, urmareste Exemple si idei de coafuri pentru miresele din 2016.

Sursa: Brides.com

Pagina 1/18

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest