Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro

Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro
Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro Coafura de mireasa clasica, romantica, moderna sau retro

In 2010 sunt in tendinte coafurile de mireasa ce creeaza o imagine cat mai naturala si idilica, insa clasicul coc ramane oricand alegerea perfecta in cea mai frumoasa zi a vietii tale. Stilizat sau lejer, clasic, romantic sau modern, un updo perfect este preferatul mireselor de pretutindeni. Doru Condruti, hair stylist, iti propune 4 coafuri de mireasa lejere si stilizate pentru ca tu sa fii cea mai frumoasa mireasa!

Coafura pentru o mireasa clasica

Inspiratie: Cocul banana din anii 80.

Cum se realizeaza: Cu un burete de volum, fiind mult mai usor si practic de coafat. Styling-ul este lejer, parul nu se tapeaza si este mult mai usor de modelat. Suvitele ondulate se realizeaza cu ajutorul unui ondulator conic.

Coafura pentru o mireasa romantica

Inspiratie: Elementele fixe si finisate din stilul spaniol.

Cum se realizeaza: Extrem de usor, deoarece ne delimitam zonele pe care dorim sa le coafam folosind buretii de volum si apoi finisam coafura si o modelam in forma finala. Partea din fata se onduleaza foarte usor respectand sensul de crestere a firului de par. Astfel parul este mai usor de modelat si aspectul este foarte natural. Se foloseste un styling flexibil la coafare si un styling strong la final. Pentru a nu ingheta coafura aplicam la final, in acelasi timp, fixativ strong si luciu de par.

Coafura pentru o mireasa moderna

Inspiratie: Creasta punk, stilul spaniol si onduleurile anilor 60.

Cum se realizeaza: Partea fixa din zona lobului occipital se imbraca in burete de volum si apoi se modeleaza. Creasta din zona topului se coafeaza cu ajutorul unui ondulator, se tapeaza usor (in functie de volumul dorit) apoi se modeleaza cu ajutorul unui styling flexibil. Se fixeaza in clipsuri si daca forma este cea dorita, se foloseste styling strong combinat cu luciu de par. Se inlatura usor clipsurile (la montare nu trebuie fixate foarte tare pentru a nu lasa urme pe par) si se adauga accesoriile.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest