5 coafuri pentru o mireasa de vis

5 coafuri pentru o mireasa de vis

Toamna aceasta sunt la moda coafurile de mireasa ce creeaza o imagine cat mai naturala, cu parul lasat aproximativ liber si cateva suvite rebele. Insa, pentru cele mai traditionale dintre noi, clasicul coc ramane oricand o buna alternativa. Noi ti-am pregatit 5 coafuri de Oscar, cu care ai toate sansele sa te simti ca o diva. Alege-o tu pe cea care crezi ca te face sa te simti ca la Hollywood.

1. Coafura romantica. Daca ai ales acest look, trebuie sa stii ca el merge cu rochiile de mireasa diafane cu sau fara bretele si un machiaj nude sublim. Renunta pe cat posibil la bijuterii.

Inspiratie: Elementele fixe si finisate din stilul spaniol.

Cum se realizeaza: Extrem de usor, deoarece ne delimitam zonele pe care dorim sa le coafam folosind buretii de volum si apoi finisam coafura si o modelam in forma finala. Partea din fata se tapeaza foarte usor, astfel parul este mai lesne de modelat si aspectul este foarte natural.

2. Cofaura moderna si nonconformista. Aceasta coafura merge perfect cu o rochie de mireasa in stil minimalist, mullet, scurta in fata cu trena lunga in spate sau cu o rochie de mireasa cu taieturi asimetrice si drapaje oblice. Alege un machiaj puternic al ochilor si lejer al buzelor si pentru un look extrem, bijuterii pretioase din pietre sau cristale.

Inspiratie: Creasta punk, stilul spaniol si onduleurile anilor 60.

Cum se realizeaza: Creasta din zona topului se coafeaza cu ajutorul unui ondulator, se tapeaza usor (in functie de volumul dorit) apoi se modeleaza cu ajutorul unui styling flexibil. Se fixeaza in clipsuri si daca forma este cea dorita, se foloseste styling strong combinat cu luciu de par.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest